Intrebari frecvente

 • Care este programul de implementare a campanilor?

  Programul de implementare a campanilor este de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 - 18:00.
  Comenzile primite dupa ora 18:00 vor fi implementate a doua zi, incepand cu ora 9:00. Comenzile primite in zilele de Sambata si Duminica vor fi implementate incepand cu ziua de Luni a fiecarei saptamanii. Comenzile plasate vor fi implementate dupa confirmarea platii din partea procesatorului PayU, in mai putin de 24 de ore, un email de confirmare fiind trimis pe adresa de email asociata contului de OLX Publicitate.
 • Cum pot intra in contact cu un reprezentant al departamentului de Publicitate OLX?

  Se poate trimite un mail catre adresa publicitate@olx.ro si un reprezentat va va raspunde in cel mult 24 de ore, de Luni pana Vineri, in intervalul 9:00 - 18:00.
 • Se poate efectua plata cu OP bancar?

  Plata se poate efectua doar cu cardul, prin serviciile PayU.
 • Cum pot urmari performanta campaniei?

  Veti primi zilnic pe adresa de email un raport cu rezultatele campaniei active, direct din Google AdManager. Titlul email-ului va contine numele campaniei setate, iar adresa de pe care vine raportul este dfp-noreply@google.com. Va rugam sa verificati si in folderul de SPAM.
 • Se poate modifica o campanie de publicitate odata inceputa? Se pot modifica si bannerele?

  Comanda si bannerele se pot modifica in timpul derularii unei campanii. Pentru a solicita modificari pe campanii active, va rugam sa le descrieti cat mai sugestiv, intr-un email trimis pe adresa publicitate@olx.ro
 • Ma pot conecta cu acelasi cont pe care il folosesc pentru site-ul OLX.ro?

  Recomandarea noastra este sa folositi conturi diferite, din motive de securitate.

Ai o altă întrebare?

Contacteaza-ne